cGünümüzde yaşanılan pandemi süresi e-ticaret sitesi ve önemi konusunda sektörün çokca gelişmesine vesile olmuştur. Bu gelişim e-ticaret sitelerinin önemini ve piyasadaki yerini artırmakla beraber, firmaların bu konuda yetersiz kaldığınıda göz önüne sermiştir. Artık hemen hemen her işletme online satış yapmak için bir e-ticaret sitesi açmaktadır.

2020 Yılında E-Ticaret Sitesi ve Önemi

2020 yılında açılan ve faaliyete geçen e-ticaret siteleri sayesinde firmalar kira, işçi, elektrik ve benzeri giderlerin bir kısmından kurtularak daha az maliyetli satışlar yapmakta, bu sayede gelirlerini katlamaktadırlar. Pek çok operasyonu tek bir çatı altında yapabileceğiniz e-ticaret sitesi fiyatları ile sizlerin bütçesine de uygun seçenekler sunmaktadır.

Kargo takibi, müşteri görüşleri, reklamlar, tanıtımlar, kampanyalar ve müşteri ile direk iletişim gibi pek çok avantajının yanı sıra ürünlerinizi satmak için dükkan kirası, eleman ücreti ve buna benzer ek maliyetlerden de sıyrılmanıza yardımcı oluyor e-ticaret siteleri. 2020 yılında yaşadığımız pandemi ile birlikte insanların sokaktan alış veriş yapma korkusunu atması e-ticaret siteleri ile gerçekleşmiştir. Artık yeni normal içerisinde online alışveriş, oldukça büyük bir yer tutmaktadır. Özellikle alışveriş sitelerinin kazançlarını yüzde 400 artırdığı düşünülürse bu pastadaki yerinizi almanız kaçınılmazdır.

E-Ticaret Sitesi Fiyatları

E-Ticaret siteleri normal web sitelerinden farklı olarak pek çok operasyonu takip edebileceğiniz komleks yapılı sitelerdir. Kargo takibi, müşteri iletişimi ve ilişkileri, ürün kontrol ve fiyatlandırılması gibi pek çok alanda size yardımcı olan bu siteler sayesinde işlerinizi kolayca çözmeniz mümkün.

Dolayısı ile e-ticaret sitesi fiyatları normal siteler ile bir olabilir diye düşünmek yanlış olur. İşinizin özelliği, çapı ve talepleriniz doğrultusunda fiyatların farklılık gösterdiği sistemler size özel yapılmaktadır. Dilerseniz hazır paketlerimiz ile daha ekonomik seçimler yapabilirsiniz. Tamamen bütçeniz ve isteklerinize bağlı değişen bir sistemdir. Piyasadaki en uygun fiyatlı e-ticaret sitesi hizmetimiz ile BirTık Tasarım ekibi olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

E-Ticaret Sitesi ve Önemi açısından sizlere bilgilendirme yapmak istediğimiz yazımız sayesinde sizlerin de bu pastadaki yerini almasını istiyoruz. Fahiş fiyatlarla kullanışsız siteler yerine profesyonel çalışmalar ve uygun fiyatları bizimle yakalayabilirsiniz. Web tasarımın ve e-ticaret sitesinin uzman ekibi BirTık Tasarım. Sizlere hizmet vermek için iletişim kanallarımızdan bize ulaşmanızı heyecanla bekliyoruz. Her müşterimize ailemizin bir bireyi olarak bakıyor, bu çerçevede her daim profesyonel bir işleyiş vaad ediyoruz.